Campingliv & natur, Tankar

Det är så det ska vara!

God förmiddag…
Det blev en rejäl sovmorgon denna söndag. Jörgen har haft problem med huvudvärk och nacken inatt så vi har varit vakna en del. Och just därför börjar jag med en otroligt vacker blomma, en solros som vi fick av Maria och Jörgen (som du redan vet). Visst är den fin?!

Som sagt, vi är sent uppe idag men vad gör väl det när vi har semester?! Det gör inte ett dugg tycker jag.
Och idag har vi inte någonting bestämt. Vi ska inte göra ett skit som vissa säger. Njuta av solen och eventuellt bada, det är vad jag tror vi kommer göra.

Som jag skrev så skiner solen för fullt från en i stort sett klarblå himmel, men det blåser en del idag. Det är ändock 23 grader vilket är så nice. Ja du…denna dagen ska vi njuta av. Denna dagen också.

Inatt regnade det, men det gör inget att det regnar på natten. Det är väl då det ska regna tycker jag. Också sol på dagen. Det gillar denna kvinnan. För jag kan inte säga annat än att regnet verkligen behövs. Det är torrt i markerna och reserverna behöver fyllas på. Så…heja regn på natten och sol på dagen.

Vi sitter nu i förtältet och njuter av förmiddagen. Jörgen spelar lite på min mobil och jag bloggar och vi njuter av vårt morgonkaffe. Allt i lugn och ro precis som det ska vara.

Lev livet  /Lene