Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Jag är modig!

Godmorgon måndag… Och godmorgon en ny, spännande, helt orörd vecka. Vad säger vi om det? VÄLKOMMEN!!

Igår plockade vi en hel del jordgubbar som du ser på bilden. De var inte så stora men ack så goda. Så söta och fina. De gick ner i vaniljyoghurt till frukost. Eller kanske vi ska säga frunch för det var inte förrän vid 11.30 vi åt frukost igår. Men vad gör väl det när vi har semester?! Absolut ingenting.
Det blev en riktigt lugn dag igår. Vi var och doppade oss i havet en gång på eftermiddagen och det var 19 grader i vattnet. Och…. Jajamensan, denna kvinna doppade sig. Jag har blivit så duktig tycker jag. För att vara en riktig badkruka så är jag modig nu. Jag står inte alls lika länge och fjantar mig utan jag tar vatten på låren, magen, bröstet och armarna, sen räknar jag till tre och hoppar i. Bra va?! Jo, det tycker jag nog.

När vi kom tillbaka från doppet så åt vi eftermiddags macka med lax på. Så smarrigt.

Jörgen hade som jag skrev igår haft en jobbig natt och tog det lugnt i solen igår. Han var nog mest i förtältet tror jag och det gjorde han rätt i.

Jörgen gjorde en fantastiskt god frittata till middag med tunt skivad potatis, tomater och lax i. Ovanpå lade han krutonger som han själv gjort. Mumsfillibabba säger jag bara.

Idag är en ny dag och veckan startar med sol från en blå himmel med lite moln sporadiskt utspridda. Ännu en dag att njuta till fullo. Vilken semester vi har! Jag/vi är lyckligt lottade.

Denna veckan händer inte allt för mycket. Vi har i stort sett ingenting inbokat och så ska det nog förbli tror jag. Imorgon fyller minsta barnbarnet, Leah 2 år och det ska vi fira, men annars är det tomt. Skönt!

Lev väl  /Lene