Tankar

Jag håller tummen!

En god morgon denna regniga förmiddag.

Nåväl, det skulle regna fram till klockan 9.00 idag men det regnade fram till 9.40. Vad gör väl det? Det behövs som jag skrivit tidigare. Nu regnar det dock inte mer. Och ska inte göra så på resten av dagen. Mulet och molnigt, ja men inte mer än så. Vi får se…

Idag har vi lite ärenden att uträtta så det blir till att sätta sig i bilen och köra iväg ett par rundor. Det gör ju inte så mycket när vädret ändå är som det är.

Radiostationen MixMegapol har en tävling i stort sett varje vecka, där man kan vinna en viss summa pengar om man skickar in VINN på sms. Denna veckan är summan på 100.000 kr så jag hoppas att jag är den lyckliga vinnaren. När de ringer upp en på fredag eftermiddag klockan 16.00 så ska man kunna säga den exakta summan och 100.000 är ju inte alltför svårt att komma ihåg. Smst kostar 15kr/sms men det kan det vara värt om man vinner. Jag håller tummen för mig själv.

Som jag skrev så kom Nisse hem igår. Just nu ligger han tryggt i bagageluckan i väntan på att få komma in i värmen. Det är skönt att ha honom hemma igen. Känns tryggt. Nu kan jag bara susa iväg igen om jag så vill. När Jörgen börjar jobba igen på måndag har jag dagarna framöver några ärenden att köra, så då är det bra att ha Nisse hemma.

Kör försiktigt  /Lene