Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

En lugn fredag…man vet aldrig!

Godmorgon, godmorgon kära du…

Vi vaknar upp till en mulen och lite regnig morgon. Men mellan regnet så försöker solen ta sig fram och det gillar jag.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och njuter av morgonen. Jag har precis blivit vittne till en kråka som fångat en liten, liten kaninunge som den står utanför köksfönstret och pickar på. Inte så nice men de måste ju äta och överleva de med. Jag valde att inte stå kvar och titta.

Idag blir det några ärenden vi behöver köra iväg och ordna men annars är det tänkt att vara en lugn fredag. Tanken är så sen får vi se hur det blir. Man vet aldrig.

Igår åt vi ytterligare en god middag. Enkel men väldigt god. Det blev färsbiffar med smaker åt det italienska köket. Till det hade vi pasta med kall sås på crème fraîche och kryddor från färdig kryddpåse och en god sallad. Efter det blev det en god kopp kaffe och kardemumma skorpor.
Ikväll blir det tacos . Vi blev sugna på det då det är ett tag sedan vi hade det och bestämde oss för att fixa.

Som jag sagt tidigare är detta de sista dagarna på Jörgens semester och på måndag börjar vardagen igen. Han börjar med att jobba kväll så han är hemma på förmiddagarna nästa vecka. Dock funderar jag på vad jag ska hitta på. Söka jobb, ja det ska jag göra. Det har jag gjort under hela semester. Ända sedan jag blev uppsagd har jag sökt jobb så det har blivit en del sökta nu. Jag får vänta och se hur det går.

Livet är skönt  /Lene