Campingliv & natur, Tankar

Such a day it is!

God förmiddag kära du…
Ja, jag får nog skriva förmiddag för det är en bit in på förmiddagen känner jag.
Vi har tagit en rejäl sovmorgon idag men det är inte så konstigt kanske. Jörgen har varit uppe och promenerat två gånger inatt på grund av att han mått “konstigt”. Och när han går upp och även när han går och lägger sig vaknar jag oftast. Sedan är jag vaken en stund så sömnen störs definitivt. Lite mör är jag det erkänner jag.

Solen skiner och det blåser en hel del denna lördag. Det är 18 grader och ska inte bli mycket mer under dagen vad jag förstått. Vi kan ändå vara utomhus och det tänker jag vara. Just nu sitter jag dock inomhus i husvagnen men snart nog så…

Vad händer hos dig idag?
Här händer nog inte alltför mycket tänker jag. Jag tror det blir en dag när vi bara tar det lugnt. Går ett par tre promenader och njuter av dagen. Det känns som en sådan dag faktiskt. Such a day it is!
Kroppen och knoppen får välja.

Dock har jag några små måsten och det är bland annat att vi måste tömma gråvattnet. Det behövs.
Plus att vi ska bestämma vad vi ska äta till middag. Det är inte gjort än. Men det är ju ganska enkla beslut och måsten så det är inte alltför tungt. Det blir en lugn dag.

Lev väl  /Lene