Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Måndag… och så svagt är det inte!

Godmorgon…. För det e mååååndag morron… Som Povel Ramel sjöng (hmm det var väl han som sjöng det?!). Nåväl det är ju faktiskt måndag morgon, eller förmiddag kanske jag ska säga.
Igår blev det ingen blogg för jag hade ganska ont på förmiddag och sträckte ut mig en del och sedan glömde jag av det på eftermiddagen. Jag kom på det men då var vi inte i husvagnen, utan vi var…

…på Bistron och tog en sista semesteröl i underbart (dock lite blåsigt) väder.

Ja det har blåst en hel del i helgen men det har ändå varit fint väder. Solen har visat sig från en fin sida och lyst en hel del.

Vi avslutade vår sista semesterdag med en god middag bestående av kyckling innerfilé med min egen påhittade pastasallad och tomater till det. Supergott.

Idag är det som sagt måndag och en ny, spännande vecka uppenbarar sig.
Jörgen börjar jobba igen efter tre veckors ledighet och jag fortsätter söka jobb. Hoppas, hoppas….

Men vi börjar morgonen som vi brukar, med en god kopp stärkande kaffe. Å andra sidan blev faktiskt kaffet lite svagt idag. Egentligen förstår jag inte varför för jag hade i lika många mått som jag alltid har vid en full kanna kaffe. Nåja, det är gott ändå.  svagt är det inte. För svagt kaffe är inte gott om du frågar mig. Det ska vara lite sting men inte gå över och bli för beskt. Ingen risk idag kan jag informera om.

Drick kaffe och må gott  /Lene