Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Huga buga, då väntar jag!

En god lördagmorgon önskar jag dig.
Det blåser men är soligt ändå. Något molnigt på himlen.

Igår fick jag inte bloggat för det gick i ett här. Full rulle med än det ena än det andra.

Förmiddagen började med att killarna gick och badade. Det blåste en hel del igår, så det blev till att hålla i sig när de skulle doppa sig. Men badat fick de gjort och enligt dem alla tre var det inte alltför varmt i vattnet. Huga buga, då väntar jag nog med att doppa mig.

William fick tag i Jörgens gamla hatt och trivdes jättebra i den. Han passar ju hur bra som helst i den.

På kvällen fick vi en hint av Destinationschefen Camilla när hon var ute och cyklade området, att det skulle bli underhållning på Bistron. En “Hits-show”. Det var vi ju tvungna att gå och titta på. Melvin följde med oss. Det blev glass för pojkarna och vi tog varsin öl medan vi blev rejält underhållna av dessa två tjejer.

Idag blir det andra äventyr men det berättar jag inte om nu. Det får du höra om senare.
Några få överraskningar kan vi ju ha emellan oss tänker jag.

Jag sitter nu med mitt kaffe och njuter av morgonen en liten stund. Sedan bär det av på dagens äventyr.

Lev livet  /Lene