Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Ny vecka efter en härlig helg!

Godmorgon, godmorgon…

Det har varit en härlig helg med killarna. En långhelg har det varit och vi har hittat på en hel del. Egentligen har de fått göra vad de velat till stor del, men en del har vi ju planerat. De har varit en hel del på lekplatsen och hoppat studsmatta. Ludwig har lekt en hel del med “grannens” pojke Melvin och då har William umgåtts med oss. Det har varit så härligt.

Överraskningen vi hade för dem var att vi körde till Limhamns Kalkbrott. Det var mycket uppskattat och de tyckte det var coolt som de utryckte det. Jag tyckte själv det var väldigt imponerande att se det.
Det är många, många år sedan jag såg kalkbrott och då var det kalkbrottet vid Klagshamn en bit härifrån. På den tiden bodde vi i Tygelsjö och jag var inte alltför gammal. Vi cyklade förbi det när vi skulle och bada i Klagshamn på somrarna.
Men detta kalkbrott uppskattades av killarna vilket var förhoppningen.

Idag är det måndag och en ny, orörd och spännande vecka tornar upp sig. Jag hoppas på fint väder så jag kan sitta i solen och gotta mig. Ingen sol i sikte än i varje fall. Men de som vet har sagt att det ska bli mulet idag så det är väl inte mycket att säga om det.

Idag ska jag fixa mina naglar minsann. Jag är väldigt trött på dessa slitna, korta naglar jag har. Jag får dem inte att växa sig längre än till en viss längd, då får jag snitt i kanten på dem och de åker av. Så tråkigt. Jag vill ha fina sommarnaglar. Nej, jag ska inte ha någon färg på dem utan de ska vara naturliga. Det gillar jag bäst. Jag nöjer mig med att måla tånaglarna sommar fina.

Lev i nuet  /Lene