Campingliv & natur, Tankar

Det är spännande!

Vår paprika växer så det knakar

Godmorgon världen!

Vi vaknar upp till en härlig och varm morgon. Det är redan 24 grader här på Sibbarp. Det blir nog några dopp under dagen gissar jag. Igår blev det minsann ett dopp i havet för min del. Jörgen passade på att ta två dopp. För mig fick det räcka med ett. Idag blir det nog några fler dopp skulle jag gissa.

I eftermiddag när Jörgen slutat ska vi ut till huset och fixa ett bord. Det bord vi hade där innan har gått sönder så det ska byggas ett nytt. Jag skulle tro att Jörgen kommer doppa sig i poolen också. Säkert jag med.

Jag sitter och filosoferar lite på hur livet kan te sig ibland. Hur det kan vända på en femöring och sedan bli hur bra som helst. Vissa säger att det blir vad man gör det till och det håller jag med om till viss del. Du styr ditt öde i mångt och mycket. Men det finns också sånt du inte riktigt rår på. Livsöden är spännande saker. Det tycker jag i varje fall.

Igår var jag hos frissan och jag lovade bildbevis på hur det blev.

Före och efter

Jag är supernöjd och det är så skönt att ha kort hår igen. Vill jag så rufsar jag bara till det och låter det torka som det är. Så nu är jag korthårig igen. Det är några år sedan. Närmare bestämt 5 år sedan.

Må väl  /Lene