Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Jag konstaterar!

Godmorgon….

Ojojoj vad det är varmt redan. 26 grader klockan 10 på förmiddagen. Nej, jag klagar inte, jag konstaterar. Visst det är varmt men jag har turen att kunna gå ner och doppa mig i havet så jag klagar inte. Som sagt, jag konstaterar.

Senare i eftermiddag ska jag till osteopaten, men innan dess ska jag inte göra mycket. Jag orkar inte göra så mycket. Det är inte så värst länge sedan jag gick upp men jag är helt slut redan, så det blir en lugn dag. Och när jag ska till Osteopaten kommer det svalka gött för jag ska köra Nisse dit. Men just nu sitter jag i förtältet… bloggar och svettas.

Igår blev det bara lätt mat. Frukt tidigt på dagen och en god sallad till middag. Pasta sallad med massor av smarrigt i. Gott gott

När jag nu sitter här i förtältet så hör jag helt plötsligt Pippi Långstrump som sjunger “här kommer Pippi Långstrump” och ett litet barn som sjunger med.  Gud vad härligt det är med detta livet. Jag älskar det.
Det ska va husvagn!! Säsongsboende är underbart.

Nej det blir nog ett dopp i det blå snart skulle jag tro. Jag sitter bara och funderar på om jag ska packa med så jag är på stranden en stund eller om jag ska gå fram och tillbaka. Jag har inte bestämt mig än.

Må väl  /Lene