Familjen, Tankar

Jag tillåter mig att vara off!

Godmorgon i solen.

Ja idag skiner solen och det blåser i stort sett ingenting. Vilket är skönt om jag jämför med gårdagens väder. Grått, mörkt och regn emellanåt. Men regnet behövs det med så jag säger inte så mycket.

Jag har inte skrivit på ett par dagar och det beror på att det har varit otroligt påfrestande och jobbiga dagar för mig och hela min familj. I fredags gick min älskade pappa Kenneth bort. I torsdags fick pappa en massiv hjärtinfarkt som hans lilla kropp inte klarade av. En del av min värld rasade.

Pappa 72 år

Pappa….du kommer för alltid vara saknad och älskad.

Pappa 45 år

Så nu förstår du nog varför jag inte varit så aktiv här. Jag har dels inte haft tiden och sedan inte haft orken. Ja har varit hos mamma en del och stöttat henne i hennes otroligt svåra stund. De var tillsammans i nästan 60 år, så jag förstår att saknaden är enorm. Min fina älskade mamma. Vi finns där för dig.
Nu inväntar vi begravningen så livet kan gå vidare.

Jag kommer alltid, alltid sakna pappa men som jag sade så går livet vidare och jag gör så gott jag kan. Det går lite i slowmotion men det får det lov att göra känner jag. Jag tillåter mig att vara väldigt off nu.

Dock lovar jag att bli bättre på att blogga. Det lättar i hjärtat på alla sätt. I varje fall för mig.

Älska livet /Lene