Inspiration, Tankar

Njut av dagen… njut av livet!

God förmiddag kära du…

Det är varmt och lite klibbigt idag. Jag undrar om det ska komma åska.
Jag känner mig lite off idag, men det är kanske inte så konstigt. Men jag känner att jag har en dov huvudvärk, värmeböljor i kroppen och trött. Nåja, det är som det är. Jag tar det lugnt idag så blir det bra.

Idag ska jag köra iväg på Nisse ett ärende men annars har jag inte något bestämt. Jörgen jobbar kväll denna veckan så jag är själv på kvällarna, men det ska nog gå känner jag.
Mamma ska till begravningsbyrån idag och jag tycker det är skönt att hon fick tid så snabbt. Hon behöver få de praktiska måsten uppstyrda. Där är hon och jag väldigt lika. Nåja, jag är ju inte mammas dotter för ingenting.

Jag måste säga att jag är lite stolt över vår lilla paprika som växer så det knakar. Visst är den fin?
Jag hoppas den kommer smaka bra också. Men än så länge har vi grönsaker för jag fick massvis med grönsaker med mig från mamma i lördags. Så här ska svullas grönsaker i massor.

Just i detta nu sitter jag och avnjuter mitt morgonkaffe och det är lugnt och skönt omkring mig. Jörgen kollar sina vloggar han följer på YouTube och jag bloggar. När jag är klar ska jag gå ut och sätta mig så jag blir lite avsvalkad. Det blåser ju lite ute även om det är 22 grader och sol. Njut av dagen… Njut av livet!

Må väl  /Lene