Familjen, Tankar

Tankar kommer och går…!

Godmorgon…

“Himlen är oskyldigt blå”…
I varje fall om jag tittar på ena sidan campingen. Tittar jag på andra hållet så är det massor av mörkare moln och det regnar lite smått emellanåt. Det blir nog en “off”dag vädermässigt.

Ikväll får jag sällskap i husvagnen. Hailey kommer hit och ska sova någon dag. Hon har tjatat sedan Ludwig sov hos oss själv sist. Och sedan blev det Ludwig och William som sov hos oss så nu är det Hailey som ska sova hos oss någon eller några dagar. Hoppas vädret är med oss så vi kan vara ute i alla fall.

Tankar kommer och går hela tiden. Pappa dyker upp i huvudet som bilder och små “filmer”. Jag tänker mycket på när jag var mindre och pappa var hemma från sina utlandskörningar. Massor av bilder dyker upp i huvudet. Men det är ju inget konstigt, för mig är det en del av sorgearbetet och det gillar jag faktiskt. Jag gillar att pappa dyker upp och pratar med mig emellanåt i tanken. Min älskade pappi.

Snart nog är det dags att fixa lite vatten (Jörgen fixar till den stora tanken och jag dricksvatten), plocka iordning och fixa till lite här, så det är ok när Hailey dyker upp. Varken Jörgen eller jag gillar röra i detta lilla utrymme vi har. Ordning och reda är det som gäller och blir bäst. För oss i varje fall.

Lev livet  /Lene