Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Minst ett idag också!

En god söndag tillönskas alla och envar.
Solen skiner och det är riktigt härligt ute. Visst det blåser lite men vad gör väl det? Och vad kan vi göra åt det? Inte alltför mycket. Så det är som det är när det blir som det blir.

Jag sitter i vilket fall som i förtältet och avnjuter mitt morgonkaffe och det är underbart. Idag blir nog ytterligare en lugn dag. Vi ska köra till Lidl och handla lite mjölk och annat smått bara annars har vi inget planerat. Bada skulle det i så fall vara som står på agendan. Igår tog jag ett dopp i 19 gradigt vatten i havet och Jörgen tog två dopp. Det var uppfriskande och härligt. Det blir nog minst ett idag också.

Igår eftermiddag fick vi oväntat besök av Jocke, en arbetskamrat till Jörgen och Daniel en före detta arbetskamrat till honom. De stannade och snackade ett par timmar och sedan var det dags för oss att göra middag.

Det blev varsin bit grillad fläskytterfilé, lite sallad, hummus och smashed potatoes. Snuskigt gott var det.
Vi har blivit riktiga suckers för smashed potatoes. Så jädrans gott är det. Och enkelt att göra. Det rekommenderar jag verkligen.

Länge leve kärleken  /Lene