Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Det var ett tag sedan!

God förmiddag önskar jag dig denna eminenta måndag då månaden augusti startar. Det är alltså den 1 augusti idag och exakt 4 månader tills jag fyller år! Haha jag veeet jag är tokig. Men det gör gott i själen ibland att vara lite tokig.

Måndag, vad innebär det?
Om jag tänker måndag innebär det för mig en ny, orörd och spännande vecka.
Precis denna måndag regnar det. Du vet sånt smått, smått regn.
Jag ska snart iväg på Nisse ett ärende. Det är dags att fixa ögonbrynen plus att jag ska göra lashlift. Borta vid mitt gamla jobb i Västra Hamnen.

Annars har jag bara lite småsaker planerade. Plocka iordning i husvagnen, slänga skräp, hämta dricksvatten och lite annat smått och gott.

Igår badade både Jörgen och jag två gånger i havet. Det var uppfriskande 19 grader i vattnet.
När vi kom tillbaka andra gången var vi lite sugna på något gott så jag tog fram lite jag handlat tidigare på dagen. Grekiska oliver och öl. Gott snacks det.

När det var dags för middag åt vi fylld paprika som vi tillagade i vår Omnia. Det var ett tag sedan vi använde den. Ett bra tillbehör och faktiskt en helt okej ersättare till ugnen. Gott blev det också.

Det ska va gött å leva  /Lene