Campingliv & natur, Tankar

Skönt att susa iväg och känna vinden!

Godmorgon kära tisdag…

Hur mår du idag?
Jag mår helt ok tackar som frågar. Dock är jag oerhört trött för tillfället. Men det ordnar upp sig i slutändan. Jag är inne i en period där jag vaknar mer än normalt så det löser sig snart. Jag har tillfällen att vila och det gör jag också så det reder sig.

Solen skiner denna härliga morgon. Det är trots allt “bara” 16 grader än så länge. Enligt de som vet ska temperaturen stiga upp till 20 grader under dagen. Det är lite nice.

Jag ska inom en knapp timme köra till Mobilia för att möta upp Ellinore och Hailey idag. Ellinore skulle köpa något och ville ha lite råd. Jag sade till henne att vi möts där så tar jag Nisse dit. Sedan kör hon mig hem. Lite lyx får jag ju allt. Men det ska bli mysigt att komma iväg en stund idag. Och köra på Nisse när det är så här fint väder är bara himmelriket på jorden. Det är så skönt att susa iväg och känna vinden.

Jag gissar att Jörgen kommer att lägga sig och vila en stund när han kommer hem i eftermiddag. Han var lagom trött imorse när han gick upp. Delvis mitt fel faktiskt. Min telefon burrade tidigt, tidigt imorse och jag vaknade av det. Ovanligt för jag brukar inte vakna av mobilen när jag sover. Jag gissar att jag ändå var på väg att vakna så jag sov väldigt lätt. Men när jag skulle kolla den så vaknade Jörgen. Och hans larm ringer 5.15 så det var inte alltför lång tid emellan där. Stackaren…

Men…nu har jag inte tid med detta mer just nu. Jag ska göra mig iordning och susa iväg på Nisse. Tooodelooo!

Lev livet  /Lene