Campingliv & natur, Tankar

Inte alltför stor förhoppning!

Jag säger godmorgon till denna spännande lördag.
Vad händer idag tänker du… och jag svarar inte en aning. Vi har en helt öppen lördag och visst är det spännande?!

På bilden ser du vår tomatplanta som börjar blomma nu. Nå, den har blommat en gång innan men det blev liksom inget. Nu blommar den igen och vi får se hur den ter sig. Jag har inte alltför stor förhoppning att det ska bli några tomater som vi kan skörda men fint är det att ha den.

Idag skiner solen och himlen är blå. Dock blåser det en del och det är “bara” 16 grader än så länge. Enligt prognosen ska det bli max 19 grader idag. Lite mer skånesommar känner jag. Men lite varmare får det gärna bli om du frågar mig. Nå, det är inget jag kan påverka, så jag gillar läget som det är.

Jag skrev att vi har en helt öppen lördag, men det stämmer inte helt faktiskt. Jag kom på nu att vi ska ju iväg och se om vi hittar en snygg piké tröja till Jörgen, sedan ska vi ut till huset och hämta en kavaj som han ska ha på pappas begravning nästa vecka. Det är faktiskt något vi bestämt att vi ska göra. I övrigt ska vi njuta av en skön lördag.

Lev livet  /Lene