Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Mini träff!

Godmorgon sköna söndag…

Jag sitter och sippar på mitt morgonkaffe och bara njuter. Lugnet som ligger kring mig just nu….det är söndag och i och med det ligger lugnet tyngre. Tycker jag i alla fall. Jag njuter av en lugn stund tillsammans med Tv4 Nyhetsmorgon där de pratar om Pride och allt kring det. Jag tycker det är underbart att det finns. Även om jag aldrig gått på Pride själv så tycker jag det är underbart att det finns och att folk får ha rätten att var och se ut precis som de själv vill och mår bra i. Det är viktigt och därav är Pride viktigt.

Igår var vi i huset och lämnade lite saker och pratade med alla fyra en stund. Sedan körde vi hem och gjorde middag. Och vilken middag det blev. Guuud vad gott det blev.

Vi hade tagit fram en bit fläskytterfilé som Jörgen grillade. Jag fixade smashed potatoes och sallad. Så hade vi en klick crème fraîche till det. Så himlens gott.

Mätta och trätta var det dags att promenera en runda. Vi tog en promenad runt campingen. Och vad hittade vi där?!

Det var en Mini träff vad det verkade som. Så underbart att se. Jag älskar dessa små Mini bilar. Och här fanns det massis av små Mini bilar.
Mina föräldrar har haft en sådan här liten, äldre Mini som var orangeaktig i färgen. Jag älskade denna lilla bilen. Den var superrolig att köra, du kom in överallt och kunde parkera överallt.

Känn in livet  /Lene