Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Nåja, det löser sig…!

Wow vilken morgon vi vaknar upp till. Fantastiskt fint väder. Solen skiner från en blå himmel och det ska bli upp mot 23 grader. Vilken augustidag!
Det är helt underbart när vädret visar sig på så här god sida och solen lyser för fullt för oss. Det gillar jag verkligen. Det är så härligt att stå i solen och bara känna värmen i ansiktet.

Jag vaknar upp med huvudvärk och en jädrans smärta i höft-/ljumskpartiet. Inte så kul men det är så det är. Det är min stora akilleshäl så jag får gilla läget. Jag har fått övningar jag ska göra dagligen av Pontus, min Osteopat. Och jag gör dem så fort jag kommer på att jag ska göra dem. Och så fort Jörgen och jag druckit upp kaffet ska vi ut och promenera en liten runda. Jag känner att jag behöver röra på mig lite.

I eftermiddag ska jag tvätta. Inte så kul men det är nödvändigt så det är bara att göra det.
Ellinore har sagt att de kommer hit och hälsar på en stund och det är alltid trevligt när det kommer besök.
Igår när jag var och handlade kaffe så köpte jag en färdigpackad cesarsallad som jag ska äta idag. Skönt att slippa stå och fixa med mat. Men vi måste ändå tänka på att Jörgen ska ha med sig mat till jobb imorgon så något måste vi fixa. Idag blir det pyttipanna med ägg för hans del. Nåja, det löser sig. Det brukar det göra.

Det är tisdag så jag bjuder på ett tisdagstips i Mindfulness.

Visa kärleksfull vänlighet till dig själv och till andra…

Säg eller tänk tyst för dig själv när du möter människor som du känner:
“Han/hon vill också må bra och vara älskad – precis som jag!”
Påminn dig gärna om den frasen, ofta.

Lev väl  /Lene