Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept, Tankar

Ny vecka efter en fin helg!

Godmorgon denna underbara måndag morgon.
Jag har varit uppe ett tag och har inte förrän nu börjat blogga. Jag ville göra mina “måsten” först innan värmen kommer och den kommer, var så säker. Även idag ska det bli närmare 30 grader säger de som vet.

Igår blev det tre dopp i havet för vår del. Som mest var det 23 grader i vattnet. Hur skönt som helst. Jag tror inte det är lägre temperatur idag. Vi får väl se om det blir något dopp idag.

Jag har lite ärenden jag ska fixa idag men annars har jag inte mycket planerat. Dock kommer nog dagen gå åt ändå gissar jag för jag ska ända ut till Bara. Nåja, det löser sig ändå. Jag får doppa mig när jag kommer tillbaka helt enkelt. Kanske att jag doppar mig och sedan lägger mig och vilar. Det beror på hur varmt det är.

Jag skulle egentligen gjort äppelmos igår men det blev inte av. Min tanke var att göra den på kvällen men när kvällen kom orkade jag helt enkelt inte. Jag tittade på “Morden i Sandhamn” istället. Kanske ikväll. Vi får se.

Igår fick jag ett fint besök av pappa igen. Han kom för att kolla så allt var ok. Satt på pinnen till tomatplantan och tittade på mig. Så fint.
Det har varit en tuff men väldigt fin och mysig helg. Först hos mamma efter begravningen och sedan hem och bara ta det lugnt med min älskade make. Bad och slappande i skuggan. För vi har faktiskt mest hållit oss i skuggan. Det har knappt gått att sitta i solen. Det har varit för varmt faktiskt.
Så efter en fin helg startar vi på en ny, orörd vecka. Denna och en vecka till jobbar Jörgen sedan har han semester en vecka. Så mysigt!

Igår åt vi rester från i fredags. En del av laxen som blev över. Vi gjorde en sallad med lax och couscous som blev supergod. Så smarrigt.

Lev väl  /Lene