Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Nöjd och glad då leker livet!

God förmiddag denna nu soliga torsdag. Det har regnat en del på morgonen men nu skiner solen och det ska bli upp mot 28 grader idag.
Igår när Jörgen kom hem tog vi ett dopp i havet. Det var 23 grader i vattnet och superskönt. Jag tror inte det är kallare i vattnet i eftermiddag när han kommer hem.

Igår vid lunch var jag iväg och fixade mina naglar. Så himla nöjd är jag med dem. De är superduktiga tycker jag. Och inte alltför dyra. Minibelle Nails & Spa på Limhamn. Man kan göra en bokning på bokadirekt.se eller i appen. Jag funderar inte ens att gå till någon annan då jag är så nöjd med Cong som gör dem.

Vi var så trötta båda två igår så vi orkade inte ens göra middag. Vi bestämde oss för att köpa burgare på https://www.helsingburger.se
Vi beställde på nätet, betalade via swish och sedan hämtade vi bara upp det. De har restaurang på tre ställen i Malmö tror jag. Men närmast för oss är ju Limhamn så det var där vi beställde. Jörgen har ätit ett par gånger på jobb, då de beställt och kört och hämtat men jag hade aldrig smakat dem. Men guuuud vilka goda burgare. Det finns flera olika burgare att välja på men jag valde en Baconburgare. Mumsfillibabba säger jag bara. När man är nöjd och glad leker livet.

Jag har ju berättat tidigare att vi förmodligen inte kommer få några tomater. Men titta här!!
Små söta tomater har uppenbarat sig. De är i och för sig fortfarande gröna men jag hoppas ju att de hinner bli röda (eller vilken färg de nu får). Vi får se.
Paprikan är det nog snart dags att skörda i alla fall. Den hänger mer och mer. Det ska vara en snacks paprika så den ska inte bli så stor och den är avlång. Den kommer säkert att vara god.

Lev väl  /Lene