Campingliv & natur, Tankar

Skönt när man gör det lätt för sig!

Godmorgon världen…

Idag är det fredag och jag börjar i ottan känns det som. Jag gick upp en stund efter Jörgen kört till jobb vid 5.30. Det blir gärna så när man inte kan somna om. Då är det lika bra att gå upp. Sagt och gjort.
Jag har redan varit och diskat och kaffet är i koppen. Nu är det dags att njuta av morgonen lite. Det är till och med så att Nyhetsmorgon på Tv4 är på. Det var ett tag sedan.

Det ska inte bli lika varmt idag, upp till 23 grader men det gör faktiskt inte så mycket. 23 grader är bra det med. Det ska i och för sig regna, mellan ca 13-17  i eftermiddag enligt prognosen. Men det gör inte så mycket, bara det slutar då för klockan 18.00 ska finaste Ingela och Thomas komma hit. Det ska bli så mysigt. Det känns som ett tag sedan vi träffades.

Jag ska plocka iordning här under dagen och vi ska förbereda lite mat. Dock är det inget avancerat att förbereda för det är enbart kall mat vi ska bjuda på. Så det blir mest lägga upp och fixa drinkar och lite annat. Skönt när man gör det lätt för sig.

Må väl  /Lene