Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Det får det göra på natten!

Godmorgon to ya’ll säger jag denna lite mulna lördag morgon.

Det är 19 grader just nu och ska bli upp till 21 grader idag. Det är mer “svensk sommar” kan man kanske säga. Även om jag verkligen gillar värmen så just nu tycker jag det är skönt med lite svalare väder. Bara det inte regnar. Det kan det få göra på natten.

Vad händer idag då?
För vår del så ska vi till Mobilia och hämta Jörgens nya glasögon. Han har fått ett par nya, likadana som de han använder på grund av att de han har har gått sönder på något sätt i skalmen. Och eftersom vi har abonnemang och de inte kunde fixa det så får han nya. Sedan ska vi bara gå och titta lite, därefter tillbaka till husvagnen. Idag blir det en lugn dag.

Vi hade en supertrevlig kväll igår. Vi fick en superfin present av Ingela och Thomas.

Massor av smarrigt som definitivt ska testas.

När de kom bjöd vi på varsin svalkande drink, alkoholfri äpplespitzer (eller vad den heter) och lite salta pinnar och nötter som tilltugg.

Varken Jörgen eller jag orkade stå och grilla så vi valde att köra en tapas form på maten. En massa olika spansk och italiensk skinka. Likaså olika korvar och ostar. Och lite marmelad och frukt. Bröd med Philadelphia ost (laktosfri) till. Det var så enormt gott och jag älskar sådan mat man bara kan gå och plocka av. Mätt blir man också.

Till kaffet blev det äppelkaka (som tyvärr blev lite bränd då jag gjorde den för första gången i vår Omnia ugn). Till det serverades vaniljsås.

Jag gick och lade mig med känslan av att vi haft en supermysig kväll med dem och fick pratat om massor. Vi satt i förtältet och hörde regnet smattra på taket med ljus tända på bordet. Så mysigt.

Lev väl  /Lene