Campingliv & natur, Tankar

Jag sitter och funderar!

God förmiddag kära du…
Det blir ett lite senare inlägg idag för vi hade en rejäl sovmorgon. Jörgen var uppe och studsade ett tag inatt och då kunde jag inte sova så vi var lagom trötta imorse och sov längre. Men det gör inget för vi har absolut ingenting på agendan idag.

Igår kom Ellinore och tjejerna och hälsade på oss och det var supertrevligt. Vi gick ner till Bistron och tog oss en bit mat. Helgen vecka 33 och 34 har de 50% på allt utom alkoholhaltiga drycker för de ska rensa ut allt. Nästa helg är nämligen sista helgen för säsongen. Jag och tjejerna åt Fish & Chips, Jörgen och Ellinore åt varsin Toast Skagen. Så smarrigt var det.
Idag blir det rester från i fredags. Vi fick en hel del både skinka och korv över så det blir lite plock mat idag.
Skönt att slippa göra middag faktiskt.

Det är redan ganska varmt så jag sitter och funderar på om det inte blir ett dopp i havet idag också. Så blir det nog. Igår när vi doppade oss var det superskönt och jag tror inte det är svalare idag. Inte när värmen går över 20 grader i luften. Min tanke är att jag ska doppa mig så länge jag kan och vågar. Vi får se hur långt in på höstsäsongen det blir.

Älska livet  /Lene