Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Ny vecka…och vi får se!

Godmorgon…

Jag blickar framåt på en ny, orörd och härlig vecka.
Måndag morgon och solen skiner från en klarblå himmel. Idag ska det bli upp mot 22 grader och det är redan 16 grader. Det kommer bli en underbar dag.

Igår när jag skulle göra middag så skulle vi ha sallad och då tog vi faktiskt och skördade vår enda paprika. Titta så fin den är och god var den också. Grön paprika är grön paprika och har en viss beskare smak men den var god ändå. Den skivades och åkte ner i salladen.

Vi åt korv gjord på högrev med en god pastasallad. Pastan var den vi fick från Ingela och Thomas och den var god. Lite annorlunda i utseendet men den var god. En klick ajvar till det var riktigt smarrigt. Drickan blev de två flaskor cider från Kiviks Musteri som vi också fick av dem. En jättegod middag.

Vi tog även ett dopp i havet igår. Jag fick inte kontrollerat hur temperaturen i vattnet var för jag tror inte livräddarna är kvar längre. Men vi gissade att det var typ 21-22 grader. Skönt var det i alla fall. Vi får se om det blir ett dopp idag också.

Jag har inget bokat idag så jag ska ta en dag där jag bara gör det jag vill och tar det lugnt. Jag börjar lugnt med en god kopp kaffe, bloggande och Nyhetsmorgon på Tv4. Lugnt och skönt.

Känn livet…lev livet  /Lene