Campingliv & natur, Tankar

Det hoppas vi på!

Godmorgon kära du och välkommen till en fantastisk onsdag.
Onsdag…mitt i veckan…lillördag. Call it what you like.

Solen skiner från ännu en klarblå himmel och det är 21 grader redan. 21 grader klockan 10 på förmiddagen den 24 augusti… vad säger du om det?! Jag säger bara helt underbart!!
Det ska bli ännu en fantastisk dag med upp mot 25 grader under dagen. Kan det bli så mycket bättre?

Idag har jag några ärenden att uträtta. Jag ska bland annat fixa mina ögonbryn, hämta upp paket och lite annat, så dagen är spikad.
Tyvärr tror jag inte det kommer bli något dopp i havet idag, men det får jag väl leva med. Ibland blir det så. Jag tänker inte stressa eller boka om bara för att jag ska hinna ta ett dopp. Nej, då får jag i så fall göra det när jag kommer tillbaka igen. Punktaslutt som Nahid (en vän) brukar säga.

Men, jag börjar dagen med lite mys. Dricka morgonkaffe och mys med gubben min. Vi sitter i förtältet och har det hur bra som helst. Augusti när den är som bäst. Förhoppningsvis blir september lika fin. Det hade verkligen varit härligt tycker jag. September brukar ju vara fin numera. Det brukar bli riktigt härlig Brittsommar. Det hoppas vi på.

Lev livet  /Lene