Campingliv & natur, Tankar

Tacksamhet är en dygd!

En god morgon denna soliga, fina men dock lite blåsiga torsdag.

Efter en lite längre sovmorgon så gick vi upp. Jag började med att tömma toa tanken medan Jörgen fixade lite kaffe. Nu sitter vi och avnjuter vårt morgonkaffe i lugn och ro.
Det är så stor skillnad på beläggningen på campingen nu för någon vecka sedan. Nu är här väldigt lite beläggning. Det kommer någon vagn eller husbil och stannar en dag eller två och sedan drar de vidare. Men inte alls det flödet som varit tidigare. Nåja, det är ju inte så konstigt med tanke på att vi snart är inne i september. Några dagar till så…

Jag är tacksam över mycket här i livet. Tacksamhet är en dygd sägs det.
Och just idag är jag tacksam för att jag under en hel vecka lyckats doppa mig i havet varje dag. Jag skrev igår att det förmodligen inte blev något dopp för jag hade en del att göra. Men vi hann faktiskt med ett dopp igår ändå. Vi gick ner och doppade oss innan frukosten och för det är jag tacksam. Det är fortfarande väldigt skönt i vattnet. Vi tog med oss vår egen termometer och den visade 22 grader. Det är väl nice?!

Lev livet väl  /Lene