Campingliv & natur, Tankar

Alla måste vi äta!

Godmorgon, godmorgon…

Det är freeeedag om du inte visste det. Bra att jag berättar det då. Jodå, visst är det fredag och helgen får starta. Dessutom har Jörgen nu semester en vecka och det ska bli så himla mysigt.

Solen skiner, dock inte från en klarblå himmel, men vad gör väl det? Solen skiner och det är underbart.
Vi ska iväg och handla lite mat denna eminenta fredag, för ikväll kommer bästa Nina hit för lite samkväm. Det är ett tag sedan vi träffades så det ska bli supermysigt.
Men just nu lullar Jörgen runt med sin kaffekopp och jag bloggar och dricker mitt morgonkaffe. En lugn och skön början på dagen. Precis som det ska vara. Det kommer bli en underbar fredag.

Igår när jag skulle göra lashlift, var jag ute i lite för god tid så jag tänkte jag tar en kaffe och en baguette innan, det hinner jag. Jag körde på Nisse till ett kafé och beställde, satte mig ute.
När jag ätit upp hade några små bitar kyckling och sallad ramlat ner på tallriken och det kom en geting och satte sig för att äta. Jag satt och studerade den när den bet av en bit på kycklingen. Så fascinerande att se. Så coolt.

Om du tittar på getingen, mellan frambenen så ser du en “stor” bit som getingen tuggat av. Är inte det coolt?! Jag är ingen fan av getingar. Jag gillar inte dem alls men de fyller någon sorts funktion i ekokedjan och de behöver ju också äta. Alla måste vi äta. Nåja, det var bara en litet sidospår men rätt coolt eller hur?!

Lev livet  /Lene