Drömmen om att få bo på ett slott

Vem har inte drömt om att få bo på ett slott livet ut?

Alla växer vi upp och leker att vi är prinsessor. När vi blir stora inser vi att det inte går att leka prinsessa mer utan man måste jobba för att kunna överleva som människa. Du kan ändå leva som en prinsessa och bo på slott om du tex väljer att bo på en riktigt fint hotell.

Hotell Piteå är ett sådant hotell som har både klass och stil. Det påminner mycket om Drottningholm slott när man går in på hemsidan. Här kan du också bo under en längre period om du tex jobbar i närheten eller har konferens som pågår i flera veckor.

 

Det som är så bekvämt med hotell är att man kliver ut från sitt rum på morgonen och när man än kommer hem är det städat och kliniskt rent. Skulle du tex hyra en piga som städare och på detta så kostar din hyra också pengar så tror jag inte att det skulle bli så mycket billigare än att bo på hotell och låta andra sköta hushåll och hitta pigan som ska städa åt dig. Här finns allt under samma tak konferensrum, städpersonal och restaurang för att äta din frukost, lunch och middag. Vill du kan du dessutom bära upp maten till ditt rum om du verkligen vill äta ostört och kanske jobba samtidigt. Vissa har också zoom möte och äter sin mat samtidigt för man kan också när man har dessa zoom möten känns sig rastlös av att bara sitta och lyssna. Många brukar ha med sig en kopp kaffe och varför inte sitta och äta en ordentlig mat samtidigt. För vi människor kan dessutom spara mer tid om vi förenar nytta med nöje. Din tid är värdefull så se till att du får kunskapen genom zoom och födan och vitaminerna genom maten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *