Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

En lyxig söndag!

Denna fina blomsterkonstellation fick vi av Nina

Godmorgon söndag…sköna söndag…

Jag bloggade inte igår och anledningen är att Nina var här. Hon sov över hos oss och vi drack kaffe, åt frukost och snackade ett bra tag och därefter körde Nina hem. Då tog vi det bara lugnt för jag var ganska slut igår. Så trött i kroppen så jag orkade faktiskt varken blogga eller något annat. Det blev en soffhängardag. Men idag blir det ett litet inlägg.

När Nina kom i fredags började vi med en kall och god prosecco, småtilltugg och sedan grillade vi lite gott.

 

Perfekt grillad ryggbiff, smashed potatoes, en mumsig sallad och kalla såser. På tallriken har jag hummus (en ny favorit) och hemmagjord tzatziki. Det var otroligt gott allting. Till kaffet hade vi färska jordgubbar. Till det hade jag gräddmjölk, Jörgen och Nina hade glass. Men det glömde jag ta bild på.

Idag är det som sagt söndag och lördagen passerade ganska obemärkt. Det regnade i stort sett hela dagen så vi var inte ute mycket alls. Inget bad blev det igår heller. Nåja det är så det blir ibland. Vi får se när och om nästa bad blir.

Vi har precis blivit hembjudna på middag hos Ellinore och Daniel där vi även ska se när MFF spelar idag. Woohoo då slipper vi göra middag. Vilken lyx. En lyxig söndag med andra ord.

Det ska va gött å leva  /Lene