Campingliv & natur, Tankar

Är du med mi?!

Godmorgon, godmorgon kära du.
Denna sista dag i augusti, den 31 i månaden augusti år 2022.
Ja det är inte klokt, nu har augusti snart också passerat revy. Fyra månader kvar på detta året.

Idag är det onsdag, lillördag eller vad du vill kalla det… Och jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Jag har “efterdyningar” från gårdagen. Hela högra sidan av huvudet känns tungt och jag har dov huvudvärk kvar. Kroppen värker mer än den brukar, men det är inte konstigt. Det får jag ta. Jag mår ändock bättre idag vilket jag är tacksam över.

Solen skiner och det blåser i stort sett ingenting. Det ska bli upp mot 21 grader idag, men än så länge är det enbart 17 grader. Jörgen och jag har ändå tänkt försöka ta oss ett dopp idag. Det ska bli intressant och se hur många grader det är i vattnet. Vi sade vi skulle göra ett försök i alla fall.

Åhh vilken underbar dag detta blir. Det har jag redan nu bestämt. Solen skiner och livet leker!
Dessutom efter gårdagen, då jag var inne i husvagnen eller satt i förtältet hela dagen har jag bestämt att detta blir en underbar dag. Är du med mi?! Nu kör vi!!!!

Älska livet  /Lene