Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Helgen börjar på ett fantastiskt sätt!

Fredag, fredag…WWWWIIIIII
Ja det är fredag och jag bloggar lite senare än vanligt, men vad gör väl det. Ingen panik, ingen stress.

Vi har börjat helgen på ett fantastiskt sätt och det är genom att gå ner och ta ett förmiddagsdopp innan frukost. En bättre början på dagen finns nog inte känns det som just nu. Först kaffe i solen och sedan ner och doppa sig. Jag skulle tro att vattnet är mellan 19-20 grader. Friskt och härligt.
Igår blev det två dopp i böljan den blå. Det är så jädra nice. Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger.

Nu vid 13-tiden har vi gjort alla våra “måsten”. Vi har diskat, doppat oss, fyllt på vatten. Vilken underbar dag. Det är Jörgens sista semester dag för denna gången och vi passar på att njuta till fullo.

Igår blev det inget bloggande av en anledning jag egentligen inte vet vad den är. Tiden rann ifrån mig. Vi gick direkt på morgonen ut och satte oss i solen och njöt och sedan flög dagen förbi. På kvällen tittade Ellinore med familj in och åt lite middag. Daniel skulle egentligen kolla på lite fiskegrejor som grannen har men han hade inte tagit hit det så det får bli nästa gång. Men en mysig sen eftermiddag / kväll fick vi med dem i alla fall.

Häromdagen gjorde Jörgen en köttfärssås som faktiskt inte innehöll särskilt mycket kött. Lite bacon och proscutto skinka annars bara bönor och grönt. Det var riktigt smarrigt.

Älska livet  /Lene