Campingliv & natur, Tankar

Det kan ingen rå på!

Godmorgon denna mulna, lite regniga lördag. Solen tittar inte fram idag vilket är lite synd tycker jag.
Det ska bli halvklart idag vilket innebär mulet men det i sig gör inte så mycket. Bara det inte regnar.

Det är nämligen som så att vi ska på vår kära Evas 50-års fest idag (hon fyllde 50 i måndags) och vi ska sitta i ett Tipi-tält i trädgården. Men där inne blir det säkert varmt och skönt, det tror jag nog. Dock blir det ju ändå lite rått kring en när det regnar. Men vädrets makter kan ingen rå på så jag väljer att gilla läget.

Jag ska ha klänning på mig ikväll har jag tänkt. Jag har en “Pernilla Wahlgren” klänning och den ska jag ha. Och sneakers till det. Bild kommer säkert i ett senare inlägg. Jörgen har inte en aning om vad han ska ha på sig. Så bildbevis kommer nog i ett senare inlägg.

Jaha men vad händer under dagen då? Festen är inte förrän klockan 17.00.
Det händer inte så mycket här. Vi tänkte först vi skulle ta ett dopp idag (precis som vi gjorde igår) men vi får se hur vädret är. Toa tanken ska tömmas annars har vi nog inga måsten idag. Vi ska göra oss iordning för festen. Plus att vi behöver köpa en blomma till Eva och även till deras äldsta son Erik som fyller 23 idag.
Det är de måsten vi har tror jag.

Njut av livet  /Lene