Högtider & Fest, Tankar

Fantastiskt och Mäktigt!

En riktigt god morgon till dig…

Oj, vad vi sov länge idag. Nåja, då behövdes det säkert.
När vi gick upp blev det kaffe och nu sitter vi i förtältet och avnjuter en underbar förmiddag med morgonkaffe.

Solen skiner och det blåser en del men gissar jag rätt så blir det nog ett dopp i böljan den blå inom kort. En kort promenad på drygt 500 meter ner till havet, doppa sig, tillbaka igen och sedan bara njuta av resten av dagen. Det låter väl som en plan?!
Klockan 17.30 är det dessutom dags för MFF att spela och det ska vi ju se. Jajamensan, det ska vi.
Något annat blir det nog inte för idag måste jag återhämta mig. Min kropp mår inte bra och det är nog mycket på grund av bänkarna vi satt på igår. Det var super coolt med en massa bänkar och bord (sådana som finns längs vägen på rastplatser) men min kropp mådde inte så bra av att sitta där hela kvällen. Nåja jag var uppe och rörde mig men det hjälpte föga.

Igår var vi som jag tidigare berättat på Evas 50-års fest. Det var supertrevligt och vi fick fantastiskt god mat.
Vi var dock tvungna att köra inom huset för att hämta Jörgens kavaj. Men det var ingen omväg, för det är på vägen dit faktiskt.

Min älskade vän Eva har joinat oss andra “över strecken”, de 50 fyllda.

Här ser du bänkarna och borden.

De hade hyrt ett Tipi tält kvällen till ära och det behövdes nog för det kom närmare 80 personer till denna fina tillställning. Fantastiskt att ha ett så stort tält i trädgården. Mäktigt!

Må väl  /Lene