Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept, Tankar

Efter en underbar helg!

Godmorgon säger jag till dig och denna fantastiska måndag morgon.
Ja, då var det måndag igen och en ny och orörd vecka uppenbarar sig. Efter en underbar helg börjar Jörgen jobba idag efter sin semester och han jobbar kväll denna veckan, så han kör till jobb vid 13.30.

Det blev minsann två dopp i havet för vår del under gårdagen. Visst är det helt underbart att vi kan bada i Öresund den 4 september utan problem?! Nåja, vi kan bada där varje dag om året om vi så vill, men så långt har jag inte kommit…än. Vi gjorde en gissning att det var kring 18 grader igår. Friskt och härligt.
Vi får se om det blir något dopp idag. Solen skiner från en blå himmel men det blåser en hel del. Nåja, vi får se.

Igår hade vi middag på rester. Det blev värmda, tunna skivor av en grillad fläskytterfilé från veckan innan. Till det pasta, en god sallad och hummus. Så smarrigt det var. Rester kan bli hur gott som helst.

Igår hälsade pappa på igen.
Jag satt utanför förtältet och skulle hälla ut lite vatten, så kom det en trollslända (likadan som på bilden) och satte sig på vår gamla grill intill mig. Jag sträckte fram handen och höll den stilla och pratade med honom. Sade “hej pappa, hälsar du på idag?”. Han satt stilla på grillen kanske 30 sekunder och sedan flög han upp i luften och ner igen och landade på min hand och satt stilla där. Tyvärr hann Jörgen aldrig ta en bild då han var inne i husvagnen, men det var en mysig stund. Min fina pappa.

Älska livet  /Lene