Campingliv & natur, Tankar

Livet på en pinne!

Godmorgon världen!

En sommarbild som jag bjuder på så här den 6 september. Början av första höstmånaden enligt kalendern.
Ja vad ska jag säga?! Det är underbart soligt väder med delvis blå himmel men det blåser en hel del idag.

Tiden får utvisa under förmiddagen om det blir dopp idag.
Jag tror nämligen att jag håller på att få UVI (urinvägsinfektion). Det känns så, men det behöver inte vara så. Time will tell som de säger “over there”. Vi får se.

Idag är det helt tomt i min kalender. Jag har inte någonting alls bokat vilket känns helt ok tycker jag. Jag börjar med att mysa med min kära make då vi sitter och småpratar och dricker vårt morgonkaffe. Det är mys det, på hög nivå tycker jag. Det är livet på en pinne. Precis som det ska vara.

Vad händer hos dig idag? Vad har du skrivit in i din kalender? Är den fullsmockad?
Denna veckan är inte min det faktiskt. Jag brukar skriva upp allt som ska hända och lite till så den brukar vara rätt så full klottrad. Dock inte idag och imorgon, där är det helt tomt. Så jag ska passa på att njuta av detta vackra väder som väntas komma dessa dagarna. Upp mot 20-21 grader är väl inte helt fel tycker jag. Då passar denna kvinnan på att njuta i solen.

Lev väl  /Lene