Campingliv & natur, Tankar

En liten parentes i det hela!

Godmorgon eller god förmiddag… välj vilket du vill.

Det är torsdag och arbetsveckan drar sig mot sitt slut. Inte arbetsvecka för mig numera men ändå… det är ju så man brukar skriva.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe i lugn och ro. Vi tog en ordentlig sovmorgon idag och det var nog behövligt. Gårdagen var lite tuff med tanke på min UVI. Jag hade naturligtvis UVI. Jag fick det bekräftat när jag var på VC igår eftermiddag och jag fick även tabletter som jag började ta direkt. Tyvärr blir det så numera att när jag har UVI och det gör så enormt ont när jag kissar och den smärtan och den kraften jag lägger på det går ut i kroppen och ökar min fibromyalgi smärta, då den blir smärtan högre. Men jag vet också att det går ner så småningom, till normal nivå. Jag vet dock inte hur lång tid det tar. Men det får jag jobba med.

Idag ska vi handla lite och fixa några goda mackor till imorgon för då bär det av till Elmia mässan för Husbil och Husvagns mässan. Det kommer garanterat bli en hel del snabbstopp på vägen så vi förbereder oss med kaffe och goda mackor.
När vi är klara där beger vi oss direkt till mamma för att umgås med henne lite i helgen. Det blir inte hela helgen men fram till lördag kväll i alla fall. Det ska bli mysigt att träffa mamma igen.

Men först och främst tar jag tag i denna soliga, men blåsiga torsdag.

Jag tänker att jag avslutar med att visa denna lite coola bild på solen som jag tog nu på förmiddagen. En liten parentes i det hela, men visst blev fotot lite häftigt?!

Lev väl  /Lene