Familjen, Tankar

The eagle has landed!

Utanför veranda dörren hos mamma

Godmorgon denna eminenta, härliga lördag. Just nu skiner solen men inte från en blå himmel direkt. Bara den skiner är jag lycklig.

Vi landade hos mamma igår efter en dag på Elmia-mässan. Eller några timmar kanske jag ska säga.
Vi var slut allihopa, trötta som få så det blev en ganska tidig kväll. Jörgen och jag fixade mat på vägen och mamma åt själv. Det hade vi kommit överens om. Strax efter vi kom tog mamma och jag ett glas vin och vi satte oss alla tre och pratade en lång stund. Det är så mysigt att vara här.

Vi fick också besked igår att pappa är nu på plats på minneslunden så nu ska jag iväg och köpa en blomma och lägga på minneslunden innan vi kör hemåt ikväll.

Idag ska vi hjälpa mamma lite i verkstan och försöka få lite ordning där. Börja rensa ut lite. Ikväll kör vi hem.

Jag måste bara visa en bild mamma skickade till mig häromdagen när hon och Zigge var ute och gick tidigt på morgonen. Så vackert!

Som du vet tittar jag på GOT (Game Of Thrones) och härom kvällen när jag tittade såg jag Ed Sheeran i serien. Så jädra häftigt. Jag berättade för Ellinore som sett serien, men hon hade missat att han var med. Men inte jag inte!

Nu ska vi äta frukost och sen startar dagen på allvar. Jag önskar dig en fantastisk lördag och hoppas solen skiner på dig.

Må väl  /Lene