Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Är det inte underbart så säg?!

Äpplen från trädgården i huset

En god morgon denna soliga, fina men kanske lite blåsiga tisdag.

Ja nu får jag kanske erkänna att hösten är här. Men vilken början på hösten. Jag kan ju inte säga annat än att jag älskar det. 17 grader klockan 10 på förmiddagen. Är det inte underbart så säg?!

Igår susade dagen förbi så jag missade helt att blogga, men idag blir det av minsann. Vissa dagar blir inte helt  och hållet som man tänkt sig. Då får man tänka om lite.

Idag har jag några måsten och jag hoppas jag fixar dem för jag vaknade med huvudvärk imorse. Låg kvar en längre stund för jag tänkte att det kanske lägger sig men det gjorde det inte så det var bara att gå upp. Jag väntar med att ta tablett för jag vill först se om det lägger sig sedan jag gick upp. Än så länge har det inte lagt sig. Nåja…det löser sig. Som jag skrev har jag en del måsten idag. Inte så värst roliga måsten men ändock måsten som ska göras. Tömma båda tankarna, fylla på dricksvatten (vilket jag redan gjort) och i eftermiddag ska jag tvätta. Men då har Jörgen kommit hem och hjälper mig.

Solen skiner och himlen är nästan helt blå så det kanske blir att jag sitter ute en stund i solen sen när huvudvärken har lagt sig. Kanske, kanske till och med att vi går och doppar oss när mannen har kommit hem. Den som lever får se.

Det är ju tisdag idag och jag brukar bjuda på ett Mindfulness tips. Så även idag.

Skriv små lappar av tacksamhet…

Påminn dig varje dag den här veckan över vad du har att vara tacksam över.
Ofta är de små saker som gör oss tacksamma och glada.
Vad har jag att vara tacksam över idag? Skriv ner minst tre saker varje dag på en lapp
som du stoppar i ett kuvert eller en liten låda.
När en vecka gått tar du fram lapparna och tar in och reflekterar över det du har att vara tacksam för.

Var tacksam  /Lene