Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Det goda ligger ofta i det enkla!

Korna uppe hos mamma

Godmorgon onsdag…

Hur mås det idag?
Jag är lite “dagen efter” på grund av gårdens huvudvärk som höll i sig precis hela dagen. Men nu har den lagt sig till mer normal nivå och det är jag glad för. Så idag är det mycket bättre än igår.

Jag sitter med mitt kaffe och avnjuter en lugn och skön morgon. Denna onsdag har jag inte mycket planerat förutom att jag i eftermiddag har samtal med arbetsförmedlingen. Vi får se vad det ger. Men först ska jag njuta av morgonen.

Solen tittar inte precis fram men det får vi leva med. Den kanske tittar fram lite senare, vem vet?! Det är just nu ganska molnigt men det regnar i varje fall inte och det är skönt. Det har regnat under natten och tidig morgon, men inte nu. Dock är inte värmen så hög idag, enbart 15 grader än så länge. Men vi kan njuta av det också, eller hur?!

Igår åt vi nog den enklaste av middagar tror jag. Stekt falukorv med potatismos. Till det blev det rostad lök och ketchup. Så enkelt men jisses vad gott det blev. Jag tror vi sade minst 10 gånger hur gott det var.
Det goda kan även ligga i det enkla.

Njut av livet  /Lene