Campingliv & natur, Tankar

Om sig och kring sig!

En god morgon denna soliga men blåsiga torsdag. Vilken dag vi vaknar till. Fantastiska torsdag!

Vad händer idag då?
Tja jag ska försöka hitta inspiration att ta mig till servicehuset och diska. Jag har plockat iordning och torkat av. Jag har tvättat Jörgens t-shirt som han fick fett fläckar på igår när han gjorde middag. Så nu hänger den ute och torkar. Jag har gjort kaffe som jag sitter och avnjuter i detta nu. Jag ska avläsa elen och lite annat smått.
Och jag ska klippa mig i eftermiddag. Nisse och jag ska susa till Jörgen lagom till han slutar så kör vi därifrån. Det blir f-n så mycket billigare än att han ska köra hit och hämta mig. och sedan kör vi tillbaka på det hållet igen. Nej, det får bli Nisse och jag som susar iväg. Man måste var om sig och kring sig i dagens läge. Ja, så ser min dag ut tror jag.

Lite synd att vi kommer att komma hem så pass sent som det nog blir för annars hade jag velat ta ett dopp när Jörgen kommer hem. Men det får vi ta en annan dag. Som det är nu så vill jag ner och doppa mig antingen på förmiddagen (när han jobbar kväll) eller på eftermiddagen (när han jobbar förmiddag). Jag vill inte gå ner på kvällen. Fråga mig inte varför men så är det. Vid 17 eller så kan jag tänka mig men idag blir det inte så eftersom vi har några ärenden efter min klipptid. C’est la vie

Lev livet. /Lene