Campingliv & natur, Familjen, Tankar

6 år redan! Ja jag säger då det!

Godmorgon fredag…

Nu är det höst och det märks idag. Det är underligt väder. Det blåser och det är regn och sol samtidigt, sen är det bara regn och därefter bara sol. Ja jag säger då det.
Om inte annat så märks det i naturen. Färgerna skiftar och löven faller. Och det är så vackert.

Idag har jag en hel del ärenden att fixa med. Vi ska på kalas i eftermiddag.
För idag fyller allas vår fina Hailey 6 år. Tänk…det har gått 6 år sedan denna lilla, busiga härliga varelse föddes. Vi hissar flaggan och gratulerar. Stort Grattis Hailey från mormor.

Det är ju fredag och helgen är i antågande. Vad händer i helgen då? Inte så värst mycket faktiskt. Vi ska ta det lugnt och njuta av helgen tillsammans är tanken. Jag hade hoppats på att vi skulle kunna ta ett dopp i böljan den blå men jag vet inte om det blir av. Det ska inte bli så lysande väder. I och för sig kan vi doppa oss ändå, men det är trevligare att gå ner om det är fint väder. Nåja vi får se hur det blir.

Jag startar dagen med en (eller ett par) god kopp kaffe och njuter av lugnet.

Älska livet  /Lene