Campingliv & natur, Familjen, Högtider & Fest, Tankar

Ja tackar tre personer!

Godmorgon sköna söndag…

Familjens lilla 6-åring har vi nu firat färdigt. Nu firar vi söndag.

I går fick vi hit den nyblivna 6-åringen hos oss och det har varit mysigt. Idag åker hon hem igen. Hon har lekt jättemycket med sin nyfunna kompis Melvin vars föräldrar också har husvagn här.
Och när hon är hemma hos föräldrarna igen ska vi bara återhämta oss.

Igår blev det minsann ett dopp i böljan den blå. Vi har nu fixat vår termometer och den hade vi med oss. Den visade 14 grader. Solen sken men det blåste en del så det gick lite vågor på havet. Vi höll oss till trappan så vi inte riskerade något. Men friskt och härligt var det.

Jag är så oerhört stolt över mig själv över att jag har kommit så långt att jag doppar mig när temperaturen nu sjunker. Jag klappar mig själv på axeln. Som mamma sade: Du som varit sådan badkruka ska verkligen vara stolt. Och detta stora steg tackar jag tre personer för… Först och främst min älskade make, sedan min Osteopat Pontus och sist men inte minst min fina vän Maria Ohlsson. Det är ni som fått mig att våga genom er pepp.

Våga ta steget  /Lene