Campingliv & natur, Tankar

Måndag och näst sista veckan!

Våra tomater mognar

Godmorgon måndag.
Vi välkomnar en ny, orörd och fantastisk vecka med öppna armar. Nu ska vi ta oss an en spännande vecka.
Näst sista veckan i september. Är det inte otroligt vad tiden rusar iväg? Jag vet, jag har sagt det innan men det är ju så. Tiden bara rusar iväg. Dock är det faktiskt som så att i varje fall jag passar på att njuta av varje minut och sekund som går förbi för varje dag. Som jag brukar skriva… njut av livet.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Det blir en chill måndag för min del. Jörgen jobbar kväll denna veckan så han är hemma på förmiddagen och vi myser och tar det lugnt. Vi börjar som vi brukar med gott morgon kaffe och idag blir det lite Nyhetsmorgon på Tv4. När det slutar så ska jag titta på Drottning Elizabeth II begravning. Jag vet inte om jag kommer sitta och titta på hela men jag kommer att ha tv’n på. Vi får se.

Jag vaknade med ont i halsen så det är väl min tur att bli förkyld. Men jag inväntar och ser. Man vet aldrig, det kanske inte blir mer av det. Vi får se.

Lev livet  /Lene