Campingliv & natur, Tankar

Det får vänta…!

God eftermiddag kära du…

Välkommen till onsdag eftermiddag. Jag skriver senare idag för jag mår inte alls bra och har legat i stort sett hela förmiddagen.

Förkylningen och en nedrans hosta har satt sina klor i mig så jag är känner mig helt utslagen. Och då skiner solen naturligtvis. Jag har försökt sitta ute lite nu men jag börjar bara hosta en massa så jag gick in igen.

Jag var uppe en liten stund imorse när Jörgen gick upp, tog detta fantastiska foto på himlen och sedan gick jag och lade mig igen.

Nu ser himlen ut som ovan. En klarblå himmel med solen som skiner för fullt och i stort sett ingen blåst alls. Jag är lite sur över att jag är förkyld för jag hade gärna gått ner och tagit ett dopp idag, men det får vänta. Det vågar jag inte med förkylningen och denna hostan. Nej, de närmsta dagarna blir det nog bara till att ta det lugnt. Jag orkar ändå inte så mycket. Jag skulle egentligen och fixa mina ögonbryn och vaxa mig idag, men det fick jag avboka för där finns ingen ork alls till det. Detta ska inte bli långvarigt dock. Jag ska göra allt jag kan för att få bort skiten så fort som möjligt.

Så, om det mod förmodan inte kommer något inlägg från mig de närmaste dagarna så vet du varför.

Lev väl  /Lene