Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

För detta är jag tacksam!

Godmorgon, godmorgon…

Det är torsdag tidig förmiddag och solen skiner idag också. Och för detta är jag tacksam, även om jag för tillfället har väldigt svårt att sitta ute och njuta av denna underbara, varma sol.
Jag mår som en säck rutten potatis. Med andra ord jag mår inte helt bra. Jag har fått sova bättre inatt då jag inte hostat så mycket som igår natt men jag mår ändå sämre just nu än jag gjorde igår. Nåja, det rättar till sig snart hoppas jag.

Eftersom jag är dålig ska jag inte göra något under dagen. Det blir vila och återhämtning för mig. Så jag har tyvärr inget spännande att skriva denna morgon.
Det vanliga en morgon som denna… vi sitter och avnjuter vårt morgonkaffe efter en liten sovmorgon. Jörgen jobbar kväll denna veckan så han behöver sova längre och ibland passar jag på att joina honom. Jag tyckte det passade bra en morgon som denna när jag inte är helt hundra.

Igår kväll hade jag inte mycket ork. Jag tittade på GOT och har nu enbart ett avsnitt kvar på den absolut sista säsongen. Men jag var ju tvungen att äta och jag orkade verkligen inte fixa middag till mig. Det fick bli en lätt lösning. En grov macka med makrill i tomatsås, ringlad majonäs och gurka ovanpå. Det tycker jag är så gott. Jag vet att inte alla gillar det, men jag gillar det skarpt. Ingen vidare middag jag vet, men det var vad jag orkade med.

Var rädd om dig och de dina  /Lene