Campingliv & natur, Inspiration, Mat & recept, Tankar

Vi bokar in oss själva!

Godmorgon fredag….
Fredag….fredag….fredag….WWWWIIIIII

Ja helgen närmar sig med stormsteg och knackar på dörren.
Jörgen är ledig idag eftersom han jobbat kväll hela veckan. Han ska på massagen tidig eftermiddag och sedan ska vi köra och handla. Det är något vi måste göra för vi har inte mycket hemma. Jag får köra vagnen och Jörgen får springa som en gasell i affären. Så tror jag nog att det får bli. Jag orkar nog inte mycket mer.

Därefter har vi ett par ärenden att köra och sedan ska jag vila. Jag vaknade med huvudvärk eller nej jag har haft huvudvärk halva natten och hade fortfarande skallebank när jag vaknade. Kroppen värker mer än vanligt men det är inte något som är så konstigt. Jag får alltid högre smärta när jag är förkyld eller är sjuk på annat vis. Men jag ska njuta av helgen ändå för vi ska inte göra ett dritt (som de säger i Norge. Stavningen är jag dock osäker på) denna helgen. Vi har bokat in oss själva. Testa göra det! Det är så härligt att boka ingenting. Bara stryka över dagarna i kalendern. Testa!!

Igår blev det enkel middag då också. Billys pizza med färdig sallad som fanns i kylen och en klick creme fraîche. Smarrigt tyckte jag.

Lånad bild från Google

Och framåt kvällen tittade jag på det absolut sista avsnittet av GOT (Game Of Thrones). Guuuud vilken bra serie detta var. En serie i min smak…verkligen. Har du inte sett den kan jag starkt rekommendera den.

Lev väl  /Lene