Campingliv & natur, Tankar

Lene filosoferar!

Godmorgon lördag…
Mmm då är det lördag och jag sitter här och bloggar efter en skön sovmorgon. Ja jisses vad vi sov länge. Men då behövde vi det och då är jag tacksam för att vi fick lov att göra det.

Idag ska vi göra….precis ingenting. Ja jag vet det är lite konstig svenska men det utrycker hur mycket (läs lite) vi verkligen ska göra. Vi ska bara ta det lugnt idag och njuta av dagen. Även om solen inte är framme så njuter vi ändå.

För första morgonen på minst fem dagar när jag vaknar så vaknar jag utan huvudvärk. Den har äntligen lagt sig på normal nivå vilket jag också är tacksam för. Det känns som en befrielse. Nu hoppas jag att den håller sig på denna nivå. Jag mår bättre idag. Hostan är bättre och förkylningen känns bättre. Så himla skönt. Det lönar sig att ta det lugnt när man är förkyld. Du är inte förkyld lika länge som när du går på som vanligt. Ja jag vet att det kan vara svårt när man jobbar och har små barn och jag har inget jobb och inga små barn  jag vet det. I’m just saying. Jag filosoferar bara lite.

Jag hoppas det inte kommer regn idag för vi har tänkt grilla till middagen. Jo vi kan ju grilla ändå, men det är trevligare att stå ute och grilla om det inte regnar, eller hur?

Älska livet  /Lene