Campingliv & natur, Tankar

Det står skrivet i stjärnorna!

God eftermiddag sköna söndag…

Nu är verkligen hösten här. Vilka färger vi åtnjuter i naturen. Och vilket underbart väder vi bjuds på. Det är knappt man tror det är sant. Men njuter det gör jag till fullo.

Idag blir det ett senare inlägg. Varför vet jag egentligen inte men en orsak kan vara att det är så fint väder. Vi var nere och kände på vattnet med handen. Doppa mig får jag vänta ett par dagar till med. Men “dopp bart” är det i vilket fall som och doppa mig ska jag snart igen. Förkylningen och hostan går på rätt håll, så snart nog.

Vi har inte gjort så mycket mer än suttit och njutit av solen och pratar med grannarna och folk som går förbi. Det är helt underbart att bara kunna sitta i lugn och ro och titta på omgivningen och njuta av vädret med en god kopp kaffe. När folk går förbi stannar de nästan garanterat och pratar. Eller så pratar de i förbifarten. Detta är avkoppling så mycket det går.

Sista dagen denna veckan och imorgon startar en ny vecka. Jag har lite bokat denna veckan som kommer. Måndag, tisdag och onsdag är bokade i varje fall halva dagar. Resten återhämtar jag mig känns det som just nu. Vi får se. Ingen vet vad ödet har i sitt sköte för en. Det står skrivet i stjärnorna.

Nåja, en liten uppdatering blev det idag i alla fall.

Må väl  /Lene