Campingliv & natur, Tankar

Let the day begin!

Jag hoppas du haft en skön förmiddag.
Själv har jag jagat el. Ja nästan bokstavligen faktiskt. Rätt som det var upptäckte jag att elen inte fungerade i husvagnen och började undersöka vad det kunde vara. Hittade ingenting som kunde störa ut. Och Jörgen ringde inte tillbaka när jag försökte nå honom. Nåja, det har jag full förståelse för, även om det är frustrerande. Han jobbar ju. Nåväl, jag satte mig ner och tyckte lite synd om mig själv. Dels för att jag inte hade någon el och dels för att jag inte kunde hitta vad det var som felade.

Jag började fundera på vad jag gjort sedan jag gick upp… satte igång kaffet men det går på gas… check på det.
Jag skulle stänga värmen för natten…då kom jag på att något klickat konstigt som om det stängts av och sedan kickat igång igen. Jag kom också på att jag inte kollat huvudströmbrytaren ute på stolpen (dddöööhhhh vem gör inte det som första åtgärd?! Jo JAG!!). Jag gick ut och kollade och mycket riktigt så hade huvudströmbrytaren löst ut. Nå, då var det problemet löst och jag slapp sitta sörpla kaffe och tycka synd om mig själv. Let the day begin!

Idag ska jag tvätta. Jag sätter igång maskinerna strax innan Jörgen slutar och sedan får jag lite hjälp från honom. Skönt för det är lite tungt att dra det den biten även om jag har Mr Andersen. Min rygg protesterar ganska mycket mot slutet.

Igår var jag som jag berättat tidigare, hos optikern. Jag ska ha nya glasögon hos en annan optiker. Jag hittade ett par som jag tyckte var coola och som jag tror jag kan trivas i. Det tar 7-10 arbetsdagar innan de kommer. Ojojoj jag kan knappt vänta. Är du nyfiken?

Lev livet när du kan  /Lene